ASPECTE FINANCIARE

PROFESSIONAL REHABILITATION & REHAB SOLUTION srl denumita in continuare  “FIZIOteam” nu are contract cu  nicio casa de asigurari de sanatate din Romania sau alte entitati juridice denumite generic “asigurari” al caror obiect de activitate este decontarea financiara a diverselor tipuri de servicii.

Serviciile prestate se achita integral cash in lei sau folosind plata cu cardul de catre beneficiarul direct sau parinti/apartinatori legali in cazul beneficiarilor minori , conform preturilor afisate.

Serviciile sunt denumite in continuare: ” Evaluare” si “Pachet Tratament Copii/Adulti”.

Costul Evaluarii* se achita integral dupa ce aceasta a fost efectuata.

Costul Pachetului de Tratament** se achita integral la inceperea acestuia. In cazul in care in afara bonului fiscal doriti factura fiscala, va rugam sa o solicitati inainte.

Sumele platite cu titlul de pret  „Evaluare” si „Pachet Tratament”, nu se restituie indiferent daca pacientul a utilizat efectiv sau nu numarul de sedinte. Pachetele de tratament sunt nominale, nu se pot efectua sedintele de catre alta  persoana.

*Evaluarea consta in analiza documentelor medicale, bilant articular/muscular,analiza postura corporala.

** Pachet Tratament consta intr-un numar de 10(zece) sedinte. Acestea se pot efectua in zile consecutive sau cu o zi pauza dupa fiecare sedinta.

Valabilitate Pachet Tratament: maxim 30 de zile lucratoare din ziua efectuarii primei sedinte.

TARIFE

EVALUARE: 200 LEI
PACHET GOLD TRATAMENT ADULTI (masaj terapeutic + fizioterapie + electroterapie + kinetoterapie + impachetari calde): pret 1350 lei/10 sedinte
PACHET SHOCKWAVE : 400 LEI / 5 sedinte
PACHET PLATINIUM TRATAMENT ADULTI: PACHET GOLD + SHOCKWAVE +
impachetari calde: pret 1700 lei

PACHET BASIC SILVER TRAMENT ADULTI (masaj + kinetoterapie – NU include fizioterapie / electroterapie): pret 1100 lei/10 sedinte
PACHET GOLD TRATAMENT COPII (masaj + electroterapie + kinetoterapie):
pret 1150 lei/10 sedinte + 2 bonus (masaj si kinetoterapie)

PACHET SILVER TRATAMENT COPII ( masaj + kinetoterapie): pret 950 lei/12 sedinte